Los Angeles

Los Angeles
Het nieuwbouwcomplex gelegen aan de rand van de wijk Lombok telt vijf verdiepingen met luxe twee- en driekamerappartementen.  Elk appartement wordt hoogwaardig afgewerkt met een strakke witte Bribus keuken met Atag apparatuur, en een comfortabele badkamer. Geniet op je balkon of loggia van de directe omgeving. Voor je boodschappen hoef je maar enkele meters te lopen! Om de hoek zit de Albert Heijn. Kies uit maar liefst 17 types het appartement dat bij de past!

Huuraanbod
Los Angeles bestaat totaal uit 93 appartementen. Je kunt kiezen uit een 2- of een 3-kamer appartement.  De woonoppervlaktes variëren van 48 tot 103 m². Het ontbreekt je aan niets, want deze appartementen worden opgeleverd met een gloednieuwe keuken, voorzien van inbouwapparatuur en een badkamer met modern sanitair. Kleurtje op de muren, een goede vloer en verhuizen maar!

De voordelen van huren
Als huurder weet je altijd waar je aan toe bent. Geen onverwachte lasten, geen financiële risico’s, geen waardevermindering. Groot onderhoud? Daar heb je geen omkijken naar. Want dat wordt voor je geregeld. En dat is wel zo prettig. Zo kun je meer tijd besteden aan datgene wat voor jou belangrijk is.


bekijk de brochure

Inschrijven


Ga nu naar de loginpagina en schrijf je in!


Schrijf je in